Legyen könnyű..

Nincs is annál szebb feladat, mikor olyan dolgokról akar az ember beszélgetni és írni, amit valaki vagy érez, vagy nem...és a zene pont ilyen. Talán még Isten lehet hasonló.. de ha róla sem akartak volna írni, akkor ma nem lenne Biblia, ezzel nyugtatom magam :) Én már voltam rocker, voltam repper, meg technos is, nekem már sok újat nem mutathat az a 8 egész és néhány félhang két oktáv között... azaz dehogy...nem kötődöm stílusokhoz, lényeg, hogy a zene...legyen könnyű. De most komolyan :)

Utolsó kommentek

Archívum

Auszik - Temper Trap

2011.06.28. 13:56 megatoner.hu

A Temper Trap tagjai főiskolán ismerkedtek meg, ahogy sokan mások, akik amúgy nem jelentetnek meg világraszóló sikerre kárhoztatott albumot rögtön elsőre - 2009-ben.

A srácok az album megjelenése után Londonba költöztek, ahol sikerült több komoly fesztiválon is fellépniük, majd a Németországba is leszerződtek, azt a turnét azonban lemondták, hogy visszatérhessenek Ausztráliába és felléphessenek az Aria Awardon, ahol egyébként díjazottak is lettek a következő évben. 2010-ben aztán fesztivál hegyek, többek között a napokban zajlott Glastonburyn, és minden fontosabb UK eseményen ott leledzettek, a Sweet Disposition című dalukkal pedig egy rakás tv-show és reklámszereplés várt rájuk, Chrysler, Peugeot, Toyota, Coke, stb, ezzel egyébként anyagilag is biztosították magukat afelől, hogy a ködös londoni télben sem fog fázni a talpuk a közeljövőben - érdekes, hogy több daluk is szerepelt main számítógépes játékok soundtrack-én, mint a FIFA 10, Colin McRae Rally 2 és a Rugby 08.

A srácok egyébként annyira izgalmasak, mint amennyire rockerek - semennyire, még egy normális botránycikket sem találtam róluk, pedig volt rá 2 évük, hogy meztelenül szaladgáljanak valami szálloda erkélyén, lopott hanglemezekkel a hónuk alatt - ODB-nek elég volt erre pár nap is :) Egyébként tök furcsa belegondolni, hogy egyes, zeneileg "fejletlen" országokban, mint pl. UK, Ausztrália, befuthat egy zenekar csupán azzal, hogy jó a zenéjük, nem kellett nekik sem Kiszel Tündivel, sem Pierre Woodmannel beszélgetni, meg mindenféle Faktorokat keresgélni rajtuk. Na igen..

Az említett dal viszont tökéletes, kicsit Coldplay, kicsit Fine Young Cannibals.

Szólj hozzá!

Címkék: sweet trap disposition temper

A bejegyzés trackback címe:

https://legyenkonnyu.blog.hu/api/trackback/id/tr973021854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása