Legyen könnyű..

Nincs is annál szebb feladat, mikor olyan dolgokról akar az ember beszélgetni és írni, amit valaki vagy érez, vagy nem...és a zene pont ilyen. Talán még Isten lehet hasonló.. de ha róla sem akartak volna írni, akkor ma nem lenne Biblia, ezzel nyugtatom magam :) Én már voltam rocker, voltam repper, meg technos is, nekem már sok újat nem mutathat az a 8 egész és néhány félhang két oktáv között... azaz dehogy...nem kötődöm stílusokhoz, lényeg, hogy a zene...legyen könnyű. De most komolyan :)

Utolsó kommentek

Archívum

Hírek - 50 Cent, J Lo, Sophie Bextor,

2011.06.18. 10:26 megatoner.hu

- 50 Cent, az amerikai kirakatrepper elkészült új albumával, azonban a megjelenés várat magára, mert a kiadóval gondjai akadtak. Féldollár megharagudott az Interscope Recordsra valamiért, konkrétumokra azonban nem következtethetünk a repper nyilatkozataiból: "Egész kib..szott életemben jó sz..arságokat nyomattam, ők meg ebből éltek. Szóval fel kéne ébredniük, és dolgozni keményen! Nem hagyom, hogy a lemez úgy jöjjön ki, mint valami sz..arság.." hehe :D

- Jennifer Lopezt bevallotta, hogy Lady Gaga munkássága inspirálja, hogy jó dolgokat csináljon...böff

- Sophie Ellis Bextor új lemeze megjelent a héten, Make a scene címmel, rajta a Starlight című kellően langyos dallal, azért nem olyan rossz.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek ellis j 50 sophie lo cent bextor

A bejegyzés trackback címe:

https://legyenkonnyu.blog.hu/api/trackback/id/tr312994491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása